Céilí na Nollag – Julehygge med irsk dans

Kom til julefest med Dark Green School of Irish Dancing. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag med irsk dans med optræden på scenen og fællesdanse alle kan deltage i.

 Céilí-danse er traditionelle rund- og langdanse med simple grundtrin. Der vil blive instrueret i dansene så det kræver ikke forudgående kendskab at deltage.

Dark Green School of Irish Dancing underviser børnehold på Vigerslev Allé Skole i Valby og voksenhold i DGI-Byen. De deltager hvert år til Copenhagen St. Patrick’s Day Parade og glæder sig nu til at inviterer indenfor til irsk julefest i Valby Kulturhus.

Céilí na Nollag

An Irish dance Christmas party

Join us for a festive afternoon of Irish dancing.  Dark Green school of Irish Dancing will be performing on stage and afterwards we will have a “céilí” (ball) with traditional Irish social dances for everyone to join.

Céilí dances are traditional round and long dances with simple basic steps everyone can participate in.

 It takes place on Saturday 16th of December, from 14.30-16.30 in Valby Kulturhus Teatersal

Dark Green School of Irish Dancing teaches children’s  classes at Vigerslev Allé Skole in Valby and adults in DGI-Byen.  Every  year we  perform  at  Copenhagen St. Patrick’s Day Parade and now we are  looking forward to inviting you to our Irish Christmas party in Valby Kulturhus.