St. Patrick’s Day

Vi ser frem til at Copenhagen St. Patrick’s Day Parade 2020

Se Carina Saxtorphs smukke billeder her: https://goo.gl/photos/mLqDCQxgzXkxza3t5

“Everyone is Irish on St. Patrick’s Day”

Med dette slogan inviterer Copenhagen St. Patrick’s Day Parade alle med til at fejre den irske nationaldag tirsdag den 17. marts på Rådhuspladsen i København.

Vær med til en festlig eftermiddag for hele familien, med irsk dans, live folkemusik, irske ulvehunde og sækkepibeband. Der vil være gratis ansigtsmaling til børnene, og alle iklædt noget grønt kan deltage i paraden gennem Indre By. Der er gratis adgang.

Tirsdag d. 17. marts 2020

https://www.facebook.com/events/605242430257863/
____________________________________________________

PROGRAM 

13.00 Telt m. café/shop åbner
15.00 – 17.00 Ansigtsmaling for børn.
15.30 -17.00  Musik og dans på scenen
17.00 Parade

MUSIK OG IRSK DANS PÅ RÅDHUSPLADSEN

Rådhuspladsen fyldes med masser af irsk stemning, musik og dans og du kan tage hele familien med. Ian Burns kendt fra That Theatre Company vil i rollen som St. Patrick byde velkommen på udendørsscenen på Rådhuspladsen kl. 15.30. Herfra varmes der op til paraden med forrygende live irsk folkemusik med bandet The Early House og irsk stepdans med danserne fra Dark Green School of Irish Dancing.

GRØN FESTPARADE ført an af selveste St. Patrick

Paraden der starter kl. 17.00 sættes flot i gang af en repræsentant for den irske ambassade og sækkepibeorkestret Gordon Pipes and Drums. I optoget optræder udover sækkepibeorkestret, et Bodhrán orkester med irske håndtrommer, Dark Green School of Irish Dancing samt de imponerende irske ulvehunde og irske terriere. Du er også velkomne til at deltage i paraden – det eneste krav er at bære noget grønt: en hat, en paraply, et tørklæde, en grøn gren, grønt hår … kun fantasien sætter grænser. (Det er ikke tilladt at medbringe alkohol i paraden)

Rute: Rådhuspladsen – Vestervoldgade – Vestergade – Gammel Torv – Nytorv – Rådhusstræde – Stormgade -Vester Voldgade – Rådhuspladsen

STEMNING I DET IRSKE TELT

I det irske telt på Rådhuspladsen kan man hele eftermiddagen komme forbi og få sig en Irish Coffee eller kakao at varme sig på, prøve en traditionel irsk øl fra O’Hara’s Craft Brewery eller én af de farvestrålende St. Patrick’s Day cookies. Det er også i teltet man kan købe grønne hatte i boden og børnene kan få speciel St. Patrick’s Day ansigtsmaling mellem kl. 15.00 og 17.00.

Irlands nationaldag, der har sit navn efter den irske skytshelgen Saint Patrick, fejres i København og i mange andre storbyer verden over, som en irsk kulturfest. Irland kaldes også for “Den grønne ø”, så farven grøn forbindes alle steder med fejringen af St. Patrick’s Day. Derfor går vi i grønt til Copenhagen St. Patrick’s Day Parade hvert år på den 17. marts.

 

Vi ses den 17. marts!

Læs mere her:
http://www.facebook.com/copenhagenstpatricksday
http://stpatricksdayparade.dk