St. Patrick’s Day

Vi ser frem til at Copenhagen St. Patrick’s Day Parade 2019!

Se Carina Saxtorphs smukke billeder her: https://goo.gl/photos/mLqDCQxgzXkxza3t5

PROGRAM

ANSIGTSMALING OG GRØNNE HATTE

St_patricks_Day_11Allerede fra kl.14  vil der være irsk stemning og hygge i café teltet på Rådhuspladsen.

Her kan børn få gratis St. Patrick’s Day ansigtsmaling og der er en udklædningsbutik med masser af grønne hatte og tilbehør  St. Patrick’s Day.

Her vil også  være varm kakao, Irish Coffee med Tullamore Dew at varme sig på – eller den traditionelle irske øl Guinness. – Obs. husk KONTANTER.

MUSIK OG IRSK DANS PÅ RÅDHUSPLADSEN

St_patricks_Day_02Kl. 15.30 varmer vi op på Rådhuspladsen, i hjertet af København,  Sankt Patrick præsenterer underholdningen med irsk musik, sang og dans.

De danseglade elever fra Dark Green School of Irish Dancing samt de professionelle dansere fra Green Steps optræder med ”Riverdance” – eller som dansen rigtigt hedder: Irsk step dans. Et af Danmarks mest populære irske orkestre giver den gas med livlige irske ”folk-tunes” .

 

GRØN FESTPARADE ført an af selveste St. Patrick

St_patricks_Day_21Selve den festlige og farverige St. Patrick’s Day Parade starter klokken 17.00 fra Rådhuspladsen ført an af St. Patrick.  Sækkepipeorkestret sørger for en rigtig festlig stemning undervejs på paradeturen, der varer ca. 40 min.

Rute: Rådhuspladsen – Vester Voldgade – Stormgade – Vindebrogade – Højbro Plads Gammelstrand – Nybrogade – Rådhusstræde – Gl. Torv – Nytorv – Slutterigade – Lavendelstræde – Vester Voldgade – Rådhuspladsen

 

DELTAG SELV KLÆDT I GRØNT

St_Patricks_Day_familierAlle er velkomne til at deltage i paraden – det eneste krav er at bære noget grønt: en hat, en paraply, et tørklæde, en grøn gren, grønt hår … kun fantasien sætter grænser.
(Det er ikke tilladt at medbringe alkohol i paraden)

Vær irer for en dag

Irerne er et folk, der elsker fest, og som er kendt for at sprede god stemning omkring sig. Og det er noget af det, danskerne elsker ved Irland og irerne. Denne livsglæde og energi finder man også i den traditionelle irske musik og dans.

Og når talen falder på det irske, så kommer man ikke udenom farve grøn, der er blevet synonym med Irland. Sammen med det lille trekløver ”Shamrock”en” og alfen ”Leprechaun” med sin karakteristiske grønne hat, er det noget som de fleste forbinder med lige netop St. Patrick’s Day.

Så kom og vær med. Inviter venner og familien med til en festlig eftermiddag med live-musik og irsk dans på Rådhuspladsen. Tag noget grønt på og gå med i det grønne festoptog gennem Københavns gader.

Vi ses den 17. marts!

 

Læs mere her:
http://www.facebook.com/copenhagenstpatricksday
http://stpatricksdayparade.dk